”Uhriksi” joutunut mies joi vankeutensa aikana yli litran olutta.

Yhdysvaltalainen mies onnistui lukitsemaan itsensä kaupan kaljakaappiin, jossa hän vietti useita tunteja olutta litkien. Poliisien kuulustellessa miestä tämä vastasi vain halunneensa mallasjuomaa.

38-vuotias mies jäi loukkuun lähikauppaansa kymmenen minuuttia ennen sulkemisaikaa. Koska kaupan kylmäkaapissa on lasiovi, loukkuun jäänyt mies olisi hyvin voinut koputtaa siihen herättääkseen työntekijöiden huomion. Tämän sijaan herra kuitenkin päätti pysyä nolla-asteisen kaapin sisällä olutta särpien.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Myyjät huomasivat miehen vasta aamulla, jolloin he avasivat kaapin oven. Sisältä marssinut mies käveli suoraan ulos kaupan ovesta maksamatta öisiä eväitään. Hän oli nauttinut yli litran olutta ja hajottanut useita olutpakkauksia.

Poliisilta ei herunutkaan sääliä lukkojen taakse joutuneelle miehelle, vaan viranomainen syyttää “uhria” nyt varkaudesta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here